17 mai kake vg

Snart 17. mai: Kakeoppskriftene som virkelig imponerer – VG

Annonsørinnhold: Snart 17. mai: Her er festkakene som imponerer

Mai er fest- og kakemåned nummer én, og da kan det være greit å planlegge kakebakingen du skal imponere med. Enten du skal bake til en konfirmasjon eller 17.

Det begynner å nærme seg nasjonaldagen, og mange av oss skal bake noe søtt til den store dagen. Her er de beste kremkakene til 17. mai-feiringen!

Dette er kakene som imponerer på 17. mai! – VG

Annonsørinnhold: Dette er kakene som imponerer på 17. mai!

17. mai 2022 — Denne oppskriften på en saftig kake med ostekrem er perfekt til 17. mai, med lag i rødt, hvitt og blått. Det er enkelt å lage de ulike …

Nasjonaldagen nærmer seg, og med en litt annerledes feiring blir det ekstra viktig å ivareta mat-tradisjonene. Her er de beste festkakene til 17. mai!

Annonsørinnhold: 17. mai-spesial – VG

Annonsørinnhold: 17. mai-spesial

Kaker med ostekrem står seg veldig bra, og pynting med bær på selve dagen er gjort på et blunk, sier Baarli-Evenstuen. Husk at du også kan bestille en …

Det nærmer seg nasjonaldagsfeiring, og for noen kan dagen være stressende. Her får du derfor tips om alt du kan gjøre i forkant: fra pyntingen til desserten.

Annonsørinnhold: Dette er kakene som imponerer på 17. mai!

17. mai 2022 — Denne oppskriften på en saftig kake med ostekrem er perfekt til 17. mai, med lag i rødt, hvitt og blått. Det er enkelt å lage de ulike …

Nasjonaldagen nærmer seg, og med en litt annerledes feiring blir det ekstra viktig å ivareta mat-tradisjonene. Her er de beste festkakene til 17. mai!

Lag Norges beste 17. mai kake! – VG

5. mai 2013 — Den store kakedagen nærmer seg og VGs nye matsatsning Godt.no skal kåre Norges aller beste 17. mai-kake. «Hele Norge baker»-vinner Ida Gran- …

Den store kakedagen nærmer seg og VGs nye matsatsning Godt.no skal kåre Norges aller beste 17. mai-kake. «Hele Norge baker»-vinner Ida Gran- Jansen deler sine seierstips.

Lager du Norges beste 17. mai-kake? Delta i konkurransen her!

Lager du Norges beste 17. mai-kake? Delta i konkurransen her! – VG Protokoll

6. mai 2013 — Den store kakedagen nærmer seg og VGs nye matsatsning Godt.no skal kåre Norges aller beste 17. mai-kake. Skriv inn oppskriften din i …

Den store kakedagen nærmer seg og VGs nye matsatsning Godt.no skal kåre Norges aller beste 17. mai-kake. Skriv inn oppskriften din i tekstfeltet nedenfor. Husk å angi mengden på ingrediensene, og nøyaktig fremgangsmåte. Fint om du har bilde også.

17 mai ostekake – VG Protokoll

6. mai 2013 — Den store kakedagen nærmer seg og VGs nye matsatsning Godt.no skal kåre Norges aller beste 17. mai-kake. Skriv inn oppskriften din i …

Jeg laga denne kaka til 17. mai i fjor og det ble en stor suksess! Det er også ønskekaka i år da den er frisk og deilig og ikke så tung som mange andre kaker på en dag som er preget av god mat, pølser og is. Ser ut som om dette kan bli en tradisjonskake hos oss!Form: RundformIngredienser:300g Digestive kjeks150g meierismør1 beger filadelfia ost1 beger rømme110g melis1 ts vaniljesukker1 pakker kremfløte2 pakker sitrongelèSlik gjør du:1. Smelt smøret og la det kjøles ned2. Knus kjeks og bland inn smøret. Legg dette i bunnen av forma og trykk lett ned og la dette avkjøles i kjøleskap3. Kok opp 1 pk sitrongelè med 2,5 dl vann og la den avkjøles noe (ikke stivne)4. Pisk ost, rømme, sukker og melis sammen5. Pisk fløten til krem6. Tilsett kremen og geleèn til osteblandingen, hell dette over kjeksbunnen og sett dette til avkjøling i kjøleskap i minimum 1 time7. Kok opp den andre pakken med sitrongelè med 2,5 dl vann og la den avkjøles til den nesten begynner å tykne8. Hell gelèen over ostemassen ved hjelp av en skje (for å unngå merker i ostemassen)9. Dryss over jordbær, blåbær og bringebær med en gang slik at bærene fester seg til gelèen.La kaken kjøles lenge. Helst over natta.Det kan være lurt å bruke bakepapir i bunnen av forma for å lettere få den ut når den skal serveres. Husk også å skjær rundt kaka før du tar fra hverandre bakeforma så ikke kaka sprekker opp.

17. mai-kaken – VG Protokoll

6. mai 2013 — Inspirert av måneden vi er i, samt VG.no’s konkurranse om Norges beste 17. mai-kake, ble denne kaken til i går.

Inspirert av måneden vi er i, samt VG.no’s konkurranse om Norges beste 17. mai-kake, ble denne kaken til i går. Kaken består av en mandelbunn, sjokoladekrem, krem av Condito Whipping, jordbær og blåbær. Bunnen •250 gr melis •5 egg •1 ts bakepulver •250 gr malte mandler Pisk melis og egg til eggedosis. Bland deretter i det tørre. Bunnen stekes på 180 grader i ca. 45 minutter. Avkjøles før pynting. Jeg lot den stå i kjøleskapet i ett døgn før pynting. Sjokoladekremen – fyllet •500 gr Mascarpone (kjøleskapskald) •6 ss melis •2 ss kakao •frø fra 1 vaniljestang •2 plater revet sjokolade 70% Bland alt i ovenfornevnte rekkefølge. Ha det i midten av kaken, etter at du har delt bunnen i to. Fordel en kurv med jordbær over/i sjokoladekremen etter at du har hatt den på kaken. Krem •5 dl Condito Whipping (vegetabilsk basis) •2 ss sukker •2 ts vaniljesukker eller frø fra vaniljestang Piskes til krem. Smør et tynt lag med denne kremen oppå sjokoladekremen før du setter på kakelokket. Jeg pyntet kaken ved å smøre på kremen av Whippingen, forme det norske flagget med blåbær, jordbær (halve) og krem. Av bær brukte jeg nesten to kurver med jordbær og en stor kurv med blåbær til fyll og pynt.

Keywords: 17 mai kake vg