Oppdag dine nærmeste Biltema butikker: Åkrehamn, Ålesund og Kongsberg

Er du på utkikk etter Biltema butikker i nærheten av deg? Da har du kommet til rett sted! I denne artikkelen vil vi presentere Biltema butikkene i Åkrehamn, Ålesund og Kongsberg, samt gi deg informasjon om åpningstider og hva du kan forvente å finne i hver butikk.

Biltema Åkrehamn

Biltema Åkrehamn ligger på Adressefelter, og er en populær destinasjon for folk i området. Butikken har et bredt utvalg av produkter innen bil, båt, hjem og fritid. Enten du trenger reservedeler til bilen din, ønsker å oppgradere båtutstyret ditt eller leter etter hageutstyr til sommeren, har Biltema Åkrehamn det du trenger.

Åpningstider:

  • Mandag-fredag: 09:00-20:00
  • Lørdag: 09:00-18:00
  • Søndag: Stengt

Biltema Ålesund

For de som bor i Ålesund-området, er Biltema Ålesund en praktisk butikk å besøke. Beliggenheten på Adressefelter gjør det enkelt å nå butikken med bil eller offentlig transport. Her finner du et bredt spekter av produkter til hjem og fritid, som verktøy, hagemøbler og dekorasjoner.

Åpningstider:

  • Mandag-torsdag: 09:00-20:00
  • Fredag: 09:00-21:00
  • Lørdag: 09:00-18:00
  • Søndag: Stengt

Biltema Kongsberg

Hvis du er i Kongsberg-området, bør du besøke Biltema Kongsberg på Adressefelter. Denne butikken er kjent for sitt store utvalg av produkter til bil, fritid og hjem. Enten du er på jakt etter verktøy, vintersportsutstyr eller campingtilbehør, vil du finne det hos Biltema Kongsberg.

Åpningstider:

  • Mandag-fredag: 09:00-20:00
  • Lørdag: 09:00-18:00
  • Søndag: Stengt

Så uansett om du bor nær Åkrehamn, Ålesund eller Kongsberg, er det en Biltema butikk i nærheten av deg. Ta turen innom en av disse butikkene for å utforske det brede utvalget av produkter og finn det du trenger til bilen, hjemmet eller fritidsaktivitetene dine.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er nærmeste Biltema-butikk?

Den nærmeste Biltema-butikken er i Åkrehamn. Du kan finne informasjon om adressen og åpningstidene på nettstedet deres.

Hva er åpningstidene til Biltema Åkrehamn?

Biltema Åkrehamn har åpent mandag til fredag fra kl. 09.00 til 20.00, og lørdager fra kl. 09.00 til 18.00. Du kan også sjekke de spesifikke åpningstidene på Biltemas nettside.

Hvor er Biltema Ålesund?

Biltema Ålesund ligger i nærheten av (…) For nøyaktig adresse kan du sjekke på Biltemas nettside.

Hva er åpningstidene til Biltema Ålesund?

Åpningstidene til Biltema Ålesund er mandag til fredag fra kl.10.00 til 21.00, lørdager fra kl.09.00 til 18.00. Du kan bekrefte åpningstidene på Biltemas nettside for oppdatert informasjon.

Finnes det en Biltema-butikk i Kongsberg?

Ja, det er en Biltema-butikk i Kongsberg. Du kan finne mer informasjon om adressen og åpningstidene på Biltemas nettside.

Hva er åpningstidene til Biltema Kongsberg?

Biltema Kongsberg har åpent mandag til fredag fra kl. 09.00 til 20.00, og lørdager fra kl. 09.00 til 18.00. Sjekk Biltemas nettside for eventuelle endringer i åpningstidene.

Er det parkeringsmuligheter ved Biltema Åkrehamn?

Ja, det er gratis parkering tilgjengelig ved Biltema Åkrehamn. Du kan trygt besøke butikken uten å bekymre deg for parkering.

Finnes det en netthandel for Biltema-produkter?

Ja, Biltema tilbyr netthandel på deres offisielle nettside. Du kan enkelt handle Biltema-produkter online og få dem levert hjem til deg.

Har Biltema Ålesund en kafé?

Ja, Biltema Ålesund har en kafé der du kan nyte et måltid eller ta en kopp kaffe. Slå deg ned og slapp av i deres kaféområde mens du handler.

Kan man søke jobb hos Biltema?

Ja, Biltema annonserer ledige stillinger på deres nettside og du kan søke jobb der. Besøk nettsiden deres for å se om det er stillinger som passer for deg.

Artiklen Oppdag dine nærmeste Biltema butikker: Åkrehamn, Ålesund og Kongsberg har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 5 anmeldelser