Vg lærerstreik

Lærerstreik – VG

Lærerstreiken ble stanset av tvungen lønnsnemd 27. september etter fire måneders konflikt. … Kunnskapsministeren om fortsatt lærerstreik: – Beklagelig.

Les nyheter, artikler og se videoer om Lærerstreik på VG

Streik – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Streik på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Streik på VG

Lærerstreiken er over og det blir nå tvungen lønnsnemnd – VG

27. sep. 2022 — Lærerne har streiket siden før sommeren, og flere tusen har blitt tatt ut. Nå er streiken over på kort varsel.

Lærerne har streiket siden før sommeren, og flere tusen har blitt tatt ut. Nå er streiken over på kort varsel.

NÅ Nyhetsdøgnet – VG Direkte

Regjeringen har valgt å stanse lærerstreiken med tvungen lønnsnemnd. – Streiken har alvorlige konsekvenser for mange elevers skoletilbud, sier arbeids- og …

Lærerstreik i Bergen fra mandag – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Utdanningsforbundet tar ut 45 medlemmer i streik i Bergen fra mandag. Bakgrunnen er at lærerne i skolen har fått dårligere oppgjør enn andre kommuneansatte …

Utdanningsforbundet tar ut 45 medlemmer i streik i Bergen fra mandag. Bakgrunnen er at lærerne i skolen har fått dårligere oppgjør enn andre kommuneansatte seks år på rad, melder kommunen i en pressemelding.

Lærerstreiken trappes opp – VG

19. sep. 2022 — Til sammen 8.200 lærere over hele landet er i streik når arbeidskonflikten får en ny opptrapping mandag.

Til sammen 8.200 lærere over hele landet er i streik når arbeidskonflikten får en ny opptrapping mandag.

Derfor er lærerstreiken fortsatt fastlåst – VG

21. sep. 2022 — MARATON-STREIK: Selv teltet streiket på lærernes streikestand ved Skedsmo videregående i Lillestrøm nylig. Ofrene er elevene som mange …

Kravet om et skoletillegg på 10.300 kroner per lærer i 2023 er en hovedgrunn til at ingen ser noen vei ut av lærerstreiken.

Joakim Haugen (31) er maratonmann i lærerstreik – VG

Joakim Haugen (31) er maratonmann i lærerstreik – VG

25. sep. 2022 — Men det virker ikke som vi blir hørt av motparten, sier Haugen til VG. Gleder seg til å møte elevene. Selv om han tidvis kombinerer streik med …

Lærerstreiken fortsetter, og Joakim Haugen (31) fortsetter å streike. Mandag er streikedag nummer 110 for den første læreren som ble tatt ut i streik.

Lærerstreiken: Utvides til 6600 lærere – KS med forslag til … – VG

Lærerstreiken: Utvides til 6600 lærere – KS med forslag til løsning – VG

7. sep. 2022 — Fra før er om lag 3500 medlemmer av Utdanningsforbundet i streik. I tillegg har Skolenes landsforbund og Norsk Lektorlag tatt ut et 40-talls …

Utdanningsforbundet varsler det hittil største streikeuttaket med 3000 nye lærere fra kommende tirsdag. Samtidig har Riksmekleren hatt ny kontakt med partene i lærerstreiken denne uka, og lærernes motpart KS har lagt frem forslag til løsning.

Kommentar: Lærerstreiken er uforsvarlig – VG

14. sep. 2022 — Lærerstreiken utvides ytterligere. Dette kan ikke fortsette. Nå må partene sette seg til bords og komme til enighet – for elevenes skyld.

Lærerstreiken utvides ytterligere. Dette kan ikke fortsette. Nå må partene sette seg til bords og komme til enighet – for elevenes skyld.

Keywords: vg lærerstreik, lærerstreik 2021 vg, vg streik lærere