Vg melina

Melina Johnsen – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Melina Johnsen på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Melina Johnsen på VG

Melina Johnsen poster bilde uten fotlenke: – Endelig fri – VG

3. nov. 2021 — «Endelig fri så jeg kan leve mitt beste liv igjen» skriver realitykjendis Melina Johnsen på Instagrams historiefunksjon tirsdag.

Realityprofil Melina Johnsen (25) sonet med fotlenke etter hun ble dømt for fyllekjøring og vold.

Melina Johnsen innrømmer straffskyld – VG

Realitykjendis Melina Johnsen (24) innrømmer straffskyld for en rekke forhold, som skjedde i august i fjor. … VG har ikke ansvar for innhold på eksterne …

Melina Johnsen – VGTV

«Ex on the Beach» er straks klar med ny sesong – og slipper ny villa. Vi har …

VGTV er Norges største web-tv-kanal. Nyheter, sport og underholdning.

Fjerner «Ex on the Beach»-reklame med Melina Johnsen – VG

21. jan. 2022 — Melina Johnsen (25), som i fjor ble dømt for ruskjøring og vold, ble frontet som «legende» i markedsføringen av ny sesong av «Ex on the Beach».

Melina Johnsen (25), som i fjor ble dømt for ruskjøring og vold, ble frontet som «legende» i markedsføringen av ny sesong av «Ex on the Beach». Nå har Discovery fjernet innleggene.

Melina Johnsen soner med fotlenke etter fyllekjøringen – VG

7. okt. 2021 — I et intervju med TV 2 snakker realityprofilen (25) om at hun kunne ha skadet eller drept noen da hun fyllekjørte i fjor sommer.

I et intervju med TV 2 snakker realityprofilen (25) om at hun kunne ha skadet eller drept noen da hun fyllekjørte i fjor sommer.

Influencere reagerer på OnlyFans-tilsyn: – Faen til mas – VG

21. feb. 2022 — Melina Johnsen og Cristian Brennhovd er to av profilene som har fått advarsel av Forbrukertilsynet. Johnsen har 139.000 følgere på Instagram …

Flere influencere fortsetter å promotere OnlyFans på Instagram etter advarsel fra Forbrukertilsynet, og retter sterk kritikk mot måten tilsynet jobber på.

Melina Johnsen: – Ler så jævlig av journalistene – VG

27. feb. 2021 — Dagen etter at Melina Johnsens advokat opplyste om at påtalemyndigheten ber om 100 dager fengsel for realitystjernen, langer 25-åringen ut …

Dagen etter at Melina Johnsens advokat opplyste om at påtalemyndigheten ber om 100 dager fengsel for realitystjernen, langer 25-åringen ut mot media.

Melina Johnsen dømt til 90 dager fengsel og bot på 45.000 – VG

2. mar. 2021 — Realitykjendis Melina Johnsen (25) dømmes for blant annet ruskjøring, kjøring uten førerkort og vold. – Jeg handlet i sinne og panikk, …

Realitykjendis Melina Johnsen (25) dømmes for blant annet ruskjøring, kjøring uten førerkort og vold. – Jeg handlet i sinne og panikk, sa hun i retten.

VG – Melina Johnsen (22) er en av deltagerne i ny og…

– Jeg er veldig for plastisk kirurgi … “Jeg har lyst til å være et godt forbilde” i mitt hode stoppet det liksom med bare å se på bilde. Alle kan få operere seg …

Keywords: vg melina, vg melina johnsen