Hva er en god gründer?

Et stort antall nettbutikker tilbyr i dag flere leveringsformer. En av de mest populære i disse dager er leveringssteder, og da henter du bare de nyinnkjøpte produktene akkurat når det passer inn i kalenderen din. Dette er ganske rimelig, og ofte også den billigste typen levering.

Du bør også velge å få bestillingen levert hjem til deg eller til din arbeidsplass. Alternativet viser seg ofte å være litt mer kostbart, men på den annen side svært rimelig. Den billigste leveringsmåten er utvilsomt å hente produktene selv, men dette avhenger av om du befinner deg i kort avstand fra nettforhandlerens hjem.

En rekke internettavtaler gir mulighet for dag-til-dag levering av massevis av varenumre, men som likevel er avhengig av at handelen gjøres før et bestemt tidspunkt, slik at de trolig kan klare å få tilsendt de nye varene før de pakkeansatte reiser hjem.

Noen individuelle nettbutikker tilbyr gratis frakt, men i mange tilfeller er dette betinget av at du handler for en bestemt pris. I tillegg bør du ta den billigste leveringsmetoden, som ofte – uansett om du er i Aarhus, Skanderborg eller Ribe – vil være å få transportøren til å levere produktene til en pakkebutikk.

Det anbefales at du observerer nettselskapets anmeldelser

Det er nå ekstremt greit for internettbrukere å søke etter informasjon om priser på flere nettbutikker og mange e-butikker har funnet det er uunngåelig å kutte salgsprisene på mange av varene deres – for babyer og barn, og også for voksne – helt til bunnen, og til og med noen ganger garantere levering uten kostnad.

Det kan imidlertid være smart fra tid til annen å studere individuelle internettselskaper for rabatter før du gjennomfører transaksjonen, slik at du er godt informert om å få den laveste prisen.

Uansett hva, bør du være klar over at dersom en e-butikk selger et produkt til en salgspris som virker utopisk lav, er dette i noen tilfeller en pekepinn på en falsk e-butikk. Kortbetalinger er derimot en del av et sett med regler som beskytter kjøpere mot uærlige nettforhandlere.

Vi anbefaler generelt kjøp med standard betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du vurdere en betalingsløsning fra for eksempel ViaBill, dersom du har tenkt å dekke betalingen over en periode.

Før folk bestiller i en nettbutikk, bør de alltid holde øye med e-butikkens forretningsbetingelser, men det er stort sett et tidkrevende prosjekt.

Et annet alternativ kan derfor være å sjekke om nettbutikken er godkjent av e-merket, fordi det ofte er en indikasjon på at nettbutikken følger fastsatte regler og at nettbutikken er jevnlig kontrollert pr. fagfolk som mestrer forholdene i området. Det gir deg en snarvei for å få hjelp hvis du har dilemmaer med bestillingen din.

Vi sørger også for at kunden er nøye med de mest relevante betingelsene som gjelder for bestillingen, for eksempel hvilken returpolicy selskapet bruker. I det forholdet er det også viktig at du fortsatt beholder fakturaen din, slik at du når som helst kan bevise kjøpet, enten du handler gutt eller jente.

Det lettest kjøpte alternativet for frakt

Trustpilot gir ganske relevante muligheter til å se nærmere på en stor del av tidligere kjøperes meninger og dermed anbefaler vi at du tar en nærmere titt ved nettselskapets kritikk på forhånd legger du inn bestillingen.

Facebook tilbyr lignende faktisk gunstige løsninger for å få et innblikk i nettbutikkens kundefokus. I tillegg møter vi en rekke nettbutikker hvor du kan gi uttrykk for en kritikk av kjøpet deres, som også bør brukes til å veie opp tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet er finansiert av annonser. Vi samarbeider med flere butikker på nettet når vi viser selskapenes produkter, og tar provisjon dersom brukerne vi videresender fullfører en bestilling.

Fakta om tilbud og nettselskaper oppdateres fra tid til annen, men vi kan dessverre ikke garantere mot endringer som kan ha blitt gjort siden siste oppdatering av nettsidens informasjon.